Triathlonhaaste

Mikä on Triathlonhaaste?


Triathlonhaaste on 12 viikon ilmainen valmentautumisohjelma ½-matkan triathloniin, joka sisältää myös ruokavalio-ohjelman, video-opastuksen lajiharjoitteluun ja viikoittaisen tsemppivideo viestin. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee valita itsellesi sopivin vaihtoehto neljästä eri ohjelmatasosta. Tutustu ensin rauhassa alla olevien harjoitustasojen esittelyihin ja valintaa tehdessäsi ole rehellinen itsellesi. Rekisteröitymislomake löytyy tämän sivun alareunasta.

Harjoitustaso 1

Ohjelma on suunniteltu triathlonkuntoilijoille tai muiden kestävyyslajien kuntoilijoille esimerkiksi maratoonareille. Tämän ryhmän tavoitteena on läpäistä puolenmatkan triathlon hymyssä suin ja itsensä voittaen ilman kilpailullisia tavoitteita. Haasteen aikana tällä ryhmälle kertyy harjoittelua keskimäärin 7 tuntia viikossa.

Harjoitustaso 1.5

Ohjelma on suunniteltu triathlonhaasteen 1 tai 2 tason aikaisemmin suorittaneille triathleeteille. Haasteen aikana tälle ryhmälle kertyy harjoittelua keskimäärin 9 tuntia viikossa. Ohjelmatasoa pääsee vaihtamaan omat tiedot sivuilta, sen jälkeen kun edellinen ohjelma on loppunut.

Harjoitustaso 2

Ohjelma on suunniteltu kilpa- ja kuntotriathleeteille, joilla on jo kokemuksia aikaisemmista puolenmatkan kilpailuista. Sekä muiden pitkien kestävyyslajien kilpaurheilijoille, joilla on vähän triathlonkokemusta. Tämän ryhmän tavoitteena on parantaa ennätystään ja he ovat mukana kilpailussa itsensä voittamisen lisäksi myös kilpailemisen takia. Haasten aikana tälle ryhmälle kertyy harjoittelua keskimäärin 10 tuntia viikossa.

Harjoitustaso 3

Ohjelma on suunniteltu pro-tason kilpailijoille, joilla on vankka kokemus triathlonharjoittelusta ja -kilpailuista. Tämän ryhmän tavoitteena ovat kilpailuiden palkintosijat. Haasteen aikana tälle ryhmälle kertyy harjoittelua keskimäärin 14 tuntia viikossa.

Rekisteröityminen

Kun olet valinnut itsellesi sopivimman ohjelmatason, sinun tulee valita päivä jolloin haluat aloittaa haasteen. Tämän jälkeen täytä vain loput lomakkeen tiedoista ja rekisteröidy triathlonhaasteeseen. Saat rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi salasanan jolla pääset kirjautumaan palveluun. Kirjautuminen tapahtuu sivun yläreunasta painamalla kirjaudu-linkkiä. Salasanan voit vaihtaa mieleseksesi Omat tiedot -sivulla, jonka linkki löytyy sivun yläreunasta kun olet kirjautunu sivulle.

Haaste alkaa rekisteröitymisessä antamasi aloituspäivämäärän mukaisesti. Aloituspäivänä saat käyttöösi ruokavalio- ja harjoitusohjelmat sekä viikkopäivitysvideon. Nämä löytyvät ensimmäisestä viikkopäivityksestä. Haasteeseen rekisteröityneenä, ennen haastee aloituspäivää pääset katsomaan uinnin, pyöräilyn, juoksun lihashuollon ja muita videoita. Kun olet aloittanut haasteen, jokaisen uuden harjoitusviikon alussa sivuille päivittyy myös valmentajasi viikkopäivitysvideo. Ne sisältävät harjoitteluun, ruokavalioon ja kilpailuun liittyviä ohjeita. Huom! Päivitys tapahtuu viikon välein, joten jos aloituspäiväsi on ollut keskiviikko, niin uudet viikkopäivitysvideot ja ohjelmat päivittyvät aina keskiviikkoisin.

Harjoitustasoa voi vaihtaa omat tiedot sivulta, sen jälkeen kun edellinen 12 viikon Triathlonhaasteohjelma on loppunut.

HUOM! Triathlonhaaste on suunniteltu kokeneille kestävyysurheilukuntoilijoille ja -kilpailijoille. Haasteeseen osallistuvan henkilön tulee omata kokemusta kestävyysharjoittelusta ja osata perus vapaauintitaito. Kestävyysharjoittelu on pitänyt olla säännöllistä viimeisen puolen vuoden aikana ennen haasteen aloittamista. Jos sinulla on jokin krooninen tai akuutti sairaus, niin keskustele hoitavan lääkärin kanssa ennen kuin aloitat haastetta. Laatijat ja Func Food Finland Oy eivät vastaa ruokavalio- ja treeniohjeiden sopivuudesta jokaiselle vaan sen noudattaminen ja soveltaminen on jokaisen yksilön omalla vastuulla.


Rekisteröintilomake

Kommentointi on suljettu.